sobota, 10. december 2011

Koloidno srebro je zelo uporabno

Koloidno srebro se uporablja preventivno in kurativno pri veliki vrsti bolezni. Lahko ga uporabljamo tudi pri različnih poškodbah in pri okrevanjih po operacijah. To je koloidna rastopina vode z visoko čistočo in srebra. Uporaba koloidnega srebra je pričela iz dneva v dan naraščati. Veliko je člankov, ki jih lahko preberemo na internetnih straneh, kjer uporabniki koloidnega srebra seznanjajo druge uporabnike s pozitivnimi izkušnjami, ki ji imajo z uporabo koloidnega srebra. Koloidno srebro deluje na mikroorganizme, deluje na enocelične organizme. Nima škodljivih učinkov na živali in na rastline. V preteklosti je bila uporaba koloidnega srebra na voljo brez recepta. Uporaba koloidnega srebra ima zelo dolgo zgodovino. Tudi danes se kupi koloidno srebro brez recepta. Potrebno pa je upoštevati navodilo proizvajalca koloidnega srebra. Koloidno srebro velja in je priznano kot naravni antibiotik. Ima veliko manj stranskih učinkov kot jih imajo sintetični antibiotiki, ki jih dobimo na recept. Je naravno. Ta podatek je zelo pomemben. Pomembno je tudi to, da uničuje tudi viruse, kar simtetični antibiotiki ne.

Uporabniki poročajo o pozitivnih izkušnjah, ki jih imajo z uporabo koloidnega srebra. Zelo pomaga pri aknah, bakterijskih okožbah, virusnih okužbah, okužbah mehurja in ledvic, artritisu, pasovcu, raznih razjedah, črevesnih bolezni, ... Vse bolezni ne moremo pozdraviti lahko se pa stanje zelo, zelo izboljša.

Če se odločimo za nakup koloidnega srebra, moramo paziti kje in kako koloidno srebro hranimo. Shranjevati ga moramo v stekleni posodi v veliki oddaljenosti od električnih naprav.
Potrebno je paziti, kako koloidno srebro uporabljamo, ker nepravilna ali pa dolgotrajna in prekomerna uporaba koloidnega srebra lahko povzroči argirijo. Koža se obarva modro, ker se srebro pri prevelikem uživanju veže na pigmentne celice v koži. To se lahko zgodi, če vsak dan pijemo koloidno srebro in si zaradi neučakanosti začnemo kožo še mazati. Držati se moramo strogo navodil, ki jih dobimo od proizvajalca in prodajalca koloidnega srebra.